RALF, spoko,jak coś to zapraszam
Opinie-SKODEX-ul.Obornicka Poznań
Zwiń
X
-
Re: Opinie-SKODEX-ul.Obornicka Poznań
Zamieszczone przez TarenegedProszę o opinie o tym zakładzie (vis a vis salonu BMW ).
Z góry uprzejmie dziękuję.
Tu masz ten watekOchMan
=====
Komentarz
-
-
Re: Opinie-SKODEX-ul.Obornicka Poznań
Zamieszczone przez ochmanZamieszczone przez TarenegedProszę o opinie o tym zakładzie (vis a vis salonu BMW ).
Z góry uprzejmie dziękuję.
Tu masz ten watek
Co do SUNNY to musiałem jechać z reklamacją czyszczenia klimatyzacji,bo mi za 1-ym razem zrąbali totalnie.
Pozdrawiam.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez TarenegedProszę o opinie o tym zakładzie
Totalna niekompetencaj jeśli chodzi serwis, byłem tam trzy razy zawsze w drobnej sprawie i nie mogli sobie z tym poradzić.
Gdy profilaktycznie zapytałem o DPF odpowiedz brzmiała :Wie Pan my nie naprawiamy takich samochodów: ad:wocek
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez ochmanZamieszczone przez TarenegedSprawa zamknięta,byłem i załatwiłem ,jestem zadowolony.
Komentarz
-
-
Również byłem w skodex'ie, i w przeciwieństwie do przedmówcy - wcale nie jestem zadowolony.
Jak się po 2 miesiącach okazało (pojechałem, a właściwie musiałem jechać, do innego mechanika - tym razem sprawdzonego - 250 km w jedną stronę, ale warto było) w skodex'ie zapłaciłem 700 pln za... no właśnie... nie wiem za co... Ten drugi mechanik, u którego byłem - po rozbiórce silnika (był robiony remont - byłem na miejscu, widziałem) też nie był w stanie określić za co zapłaciłem...
Uprzedzając ewentualne komentarze - zgadza się, mogłem jechać do skodexu i reklamować "naprawę" - tylko że przypadkiem mógłbym już tam nie dojechać, a po rzeczywistej naprawie - nie jestem już w stanie udowodnić poprzedniego stanu po "działaniach - lub raczej ich braku" panów z ul. obornickiej... Jedni tracą, inni się bogacą...
Komentarz
-
Komentarz